Granja escola!!

Hem passat dos dies a la granja escola Luis Amigó de Villar del Arzobispo…

Ho hem passat genial al costat dels animals, hi havia de tot ponis, rucs, cérvols, la vaca Amparito, una estruç, cabretes, fins i tot un paó que va abrir la cua per a nosaltres… jeje

Teníem activitats diverses: donar de menjar als animals, observar com viuen a la granja, vam veure ous de gallines i d’estruç (no tenien res a veure), pujarem per la muntanya de fem que s’utilitza com a adob, plantarem a l’horta, amb lupes inspeccionarem insectes que hi havien als arbres, vam veure diferents tipus d’arbres.

També ens convertirem en indis amb la nostra diadema que ferem amb coses que trovarem a la natura, s’inventarem una dança i una cançó per a ensenyar-la al cap indi, ferem una foguera per la nit i caminarem amb llanternes per l’esplanada.

Pararem i arreplegarem la taula a les hores de dinar i sopar, ens rentarem, vestirem i desvestirem nosaltres solets.

El millor de tot… dormirem tots juntets, encara que a molts no els va donar temps de gaudir d’aquest moment perquè van caure KO a l’instant.

Una experiència GENIAL!!!

Un comentario

  1. Que chulas, si que disfrutarian por alli haciendo el indio, jejejeje y nunca mejor dicho. Desde el principio de curso esperando ir a la granja escuela.

Deja un comentario